zaterdag 17 oktober 2020

Sport Fryslân: Maak kennis met programmamanager Johan Spijksma

Sport Fryslân
Maak kennis met programmamanager Johan Spijksma

Maak kennis met onze nieuwe programmamanager: Johan Spijksma. Een sportieve, 38-jarige Fries die dit jaar een bijzondere twist aan zijn carrière gaf door bij Sport Fryslân aan de slag te gaan. Johan: "Ik zag de vacature voor deze functie voorbijkomen toen ik nog regiomanager was bij ondernemersvereniging VNO-NCW MKB Noord. Ik had het daar enorm […]

Het bericht Maak kennis met programmamanager Johan Spijksma verscheen eerst op Sport Fryslân.

Lees verder

Maak kennis met Johan Spijksma

Ontmoet onze nieuwe programmamanager: Johan Spijksma. Een sportieve, 38-jarige Fries die dit jaar een bijzondere twist aan zijn carrière gaf door bij Sport Fryslân aan de slag te gaan. Johan: "Ik zag de vacature voor deze functie voorbijkomen toen ik nog regiomanager was bij ondernemersvereniging VNO-NCW MKB Noord. Ik had het daar enorm naar mijn […]

Het bericht Maak kennis met Johan Spijksma verscheen eerst op Sport Fryslân.

Lees verder