Leeuwarder Courant: Gevonden lichaam in water bij Burdaard van vermiste man

BURDAARD -

In het water bij Burdaard heeft de politie zondagmiddag het lichaam van de 34-jarige man uit het dorp aangetroffen die sinds donderdag vermist werd en naar wie de afgelopen dagen werd gezocht. De politie heeft uitgesloten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Lees verder

Lees hier terug: SC Heerenveen speelt gelijk tegen PSV

Lange tijd kon SC Heerenveen de 0-1 achterstand tegen PSV slechts consolideren. Maar na rust was alles anders: Heerenveen leek het duel te winnen, maar slikte diep in blessuretijd alsnog de gelijkmaker: 2-2. Bovendien werd daarna nog een strafschop voor Heerenveen terug gedraaid.

Lees verder

Openluchtbad Menaam kan in 2021 niet open, omdat het technisch is afgekeurd
MENAAM -

Het zwembad op resort Waadhoeke in Menaam gaat in 2021 niet open. Wethouder Caroline de Pee deelde dit mee in de raad. Het bad is technisch afgekeurd.

Lees verder

Haulerwijker (20) aangehouden voor afsteken van illegaal vuurwerk
DRACHTEN -

Een 20-jarige man uit Haulerwijk is zaterdagmiddag in Drachten aangehouden toen hij werd betrapt op het afsteken van illegaal vuurwerk.

Lees verder

Nieuws uit Friesland van dit weekend | Sjinkie Knegt wint voor het eerst sinds rentree, lichaam gevonden in water bij Burdaard

Er is zondagmiddag een lichaam aangetroffen in het water bij Burdaard. Dat heeft de politie bekendgemaakt. En in Thialf werd dit weekend voor het eerst sinds lang weer eens aan shortrack gedaan. Dat en meer in ons overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen 48 uur.

Lees verder

Gemengde gevoelens bij shorttrackers in Thialf: 'Der is gewoan net safolle te heljen'
HEERENVEEN -

Voor het eerst sinds de coronacrisis mochten de shorttrackers de baan op voor een officiële wedstrijd. Een topper als Sjinkie Knegt was er maar moeilijk voor te motiveren.