Doorgaan naar hoofdcontent

ensafh: Poetry in motion 371: Guillaume Apollinaire, Ville et cœur

ensafh
Poetry in motion 371: Guillaume Apollinaire, Ville et cœur

Animatie: Anne-Sophie Raimond.

Sjoch fierder by ooteooteLês fierder

Lees verder

Blog Johan Veenstra: Weer thuus (2)

Ze zeggen wel es dat aj' uutslaopen binnen daj' et bedde dan wel verkopen kunnen. Now, ik hebbe vannaacht slaopen as een osse. In et ziekenhuus was et ien en al onrust en he'k nooit echt goed slaopen kund. Mar now dus wel. Ik hebbe een panne mit stamppot zoerkool en gelderse wost klaormaekt veur een peer daegen. Anke het gauw veur me naor de winkel west. Et het me best smaekt. Nao et eten en ofwasken wa'k gewoon mu en mo'k wat bekommen. Tsja… Ik hebbe wel een opdonder had.

Lês fierder by Johan VeenstraLês fierder

Lees verder