Doorgaan naar hoofdcontent

Blog Kaas Kasma: Er komt vanzelf een vrouw voorbij die het wel leuk vindt dat ik Kierkegaard citeer

Blog Kaas Kasma: Er komt vanzelf een vrouw voorbij die het wel leuk vindt dat ik Kierkegaard citeer

Wanneer heeft een beginnend boekverkoper een leuke dag gehad, denk ik als ik de winkel sluit. Is dat een dag met veel omzet, of is het een dag waarop hij mooie boeken verkoopt aan geïnteresseerde mensen? Ik besluit, als ik er over nadenk als ik naar huis loop, dat een combinatie van beiden de leukst

Beachvolleybalster Brecht Piersma uit Sneek prolongeert Nederlandse titel

Voor het tweede jaar op rij heeft Brecht Piersma uit Sneek het NK beachvolleybal gewonnen.


Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.